Barion Pixel

My a naši partneri používame cookies a ďalšie technológie na zlepšenie vášho zážitku, meranie výkonu a prispôsobenie marketingu. Podrobnosti nájdete v našich Zásadách ochrany osobných údajov

Popis:

Kétoldalas aljszőr eltávolító kefe, bontófésű hosszúszőrű kutyáknak

€5.08 (€4.00 + DPH)
Nehodnotené
Model: HB1713

Fedezd fel a tökéletes eszközt hosszúszőrű kedvenceid ápolásához! Ez a kétoldalas aljszőr eltávolító kefe kifejezetten hosszúszőrű kutyák igényeire lett szabva, hogy segítsen neked és kedvencednek a sima és fájdalommentes szőrápolásban. A kefe két különböző oldala lehetővé teszi, hogy hatékonyan kezeld a kuszaságokat és eltávolítsd az aljszőrzetet anélkül, hogy károsítanád a kutya bőrét vagy felszínét.

Funkciók és előnyök:

  • Kétoldalas kialakítás: Az egyik oldal speciális fogazattal rendelkezik a kuszaságok könnyű kibontására, míg a másik oldal finom fogakkal segít eltávolítani a laza aljszőrzetet.
  • Ergonomikus fogantyú: Kényelmes, csúszásmentes markolattal készült, ami biztosítja, hogy az ápolás során a kefe stabilan a kezedben maradjon.
  • Bőrbarát anyagok: A kefe fogazata puha, mégis tartós anyagból készült, ami biztosítja, hogy ne irritálja vagy sértsék a kutya bőrét.
  • Univerzális használat: Ideális választás minden típusú hosszúszőrű kutyafajta számára, beleértve a retrievereket, spánieleket és berni pásztorkutyákat.

Használati utasítás:

  1. Kezdd az ápolást a kefe finom fogas oldalával, hogy lazítsd fel és távolítsd el az aljszőrzetet. Ez elősegíti a bőr lélegzését és csökkenti a melegedést.
  2. Fordítsd meg a kefét, és használd a durvább fogas oldalt a kuszaságok kibontásához. Haladj lassan és óvatosan, hogy minimalizáld a discomfortot.
  3. Ismételd a folyamatot rendszeresen a legjobb eredmények érdekében.

Ideális választás: Ez a kefe nem csak a kutyák szőrzetének egészséges és ápolt megjelenését biztosítja, hanem az ápolási folyamatot is egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi mindkettőtök számára.

Szerezd be ezt a kétoldalas aljszőr eltávolító kefét ma, és tartsd kedvenced szőrzetét simán és fényesen, miközben fenntartod egészségét és jólétét!

*a kép illusztráció jellegű

Pridajte si produkt do zoznamu želaní, aby ste sa ako prví dozvedeli o budúcich akciách!

Popis

Recenzie

Pre tento produkt zatiaľ nebola napísaná žiadná recenzia.